class="page-template page-template-homepage page-template-homepage-php page page-id-202 outdoor-has-addons wpb-js-composer js-comp-ver-6.1 vc_responsive">

Despre noi

separator

Viata este o succesiune de momente, modul in care le imortalizam ne completeaza memoria.

Despre noi

 

Noi suntem Dan si Rebeca. Suntem sot si sotie, parinti si prieteni buni (cand Rebeca nu il piseaza pe Dan 😀 )

Fotografia este pasiunea noastra si in acelasi timp ceea ce ne-a facut sa vedem ca lumea din jur este frumoasa. Ne-am dat oportunitatea sa cunoastem oameni extraordinari care se iubesc si se bucura de viata. Apreciem simplitatea si naturaletea, iar telul nostru este ca cei care privesc fotografiile mai tarziu, sa-si aminteasca fiecare moment asa cum a fost.

Stilul nostru este simplu si natural. Lasam lucrurile sa curga de la sine si ajutam doar daca este nevoie. Nu o sa venim cu ideea sa-ti tii iubita in palma. Stim ca vrei sa ai grija de ea! Nici nu o sa-ti cerem sa calci pe mire. Aici nu completam nimic :).

Vom fi alaturi de voi in fiecare moment din ziua voastra speciala. De la pregatiri, cununia civila si cea religioasa, sedinta foto si bineinteles, la petrecere.

0
Fotografii facute

0
Proiecte incheiate

0
Nopti nedormite

0
Ani de cand am inceput

Echipa noastra

separator2

Rebeca Grigorescu

Main Photographer

Dan Grigorescu

Second Photographer

Cu ce te putem ajuta

Fotografie de nunta

O fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, dar cred ca fotografiile de nunta valoreaza mai mult; ele exprima dragoste, promisiuni, amintiri, pasiune si bucurie.

Sedinte foto

Fie ca este vorba de sedinta foto pentru nou nascut, gravidute sau pur si simplu cu toata familia + catelul din dotare, am fi mai mult decat bucurosi sa lucram cu voi.

Fotografie corporate

Pentru evenimetele corporate suntem la dispozitia dumneavoastra, fie ca sunt pretreceri de firma sau lansari de produs.

Fotografie de botez

Botezul este un eveniment important in viata bebelusului, chiar daca el nu-l costientizeaza acum. Este o ocazie de a strange familia si prietenii pentru a-l cunoaste si a-i ura un bun venit in familie.

Te-am convins ?

Testimonials

separator